Aanbod

Wat bij ons bovenaan staat is een goed en persoonlijk contact met de kinderen en hun ouders. Jullie zijn bij ons geen nummer. Wij werken beide fulltime waardoor we een goed contact kunnen opbouwen. Uw kindje is het belangrijkste wat u heeft. Al kan u nog zoveel geld hebben, uw kindje is onbetaalbaar. Dat is iets wat wij ons maar al te goed realiseren. Daarnaast zijn de eerste levensjaren zeer belangrijke jaren in een mensenleven. Onze opvang moet als een tweede thuis zijn voor uw kindje maar ook voor u!

Wij streven ernaar dat elk kindje zich thuis voelt bij ons zodat het zich optimaal kan ontplooien. Wij bieden elke dag activiteiten aan. Ons speelgoed en knutsel aanbod is groot. Daarnaast doen we veel spelletjes, dansen we, zingen we liedjes en ga zo maar door. Er is een ruime variatie aangepast aan elke leeftijd. Voor de kleinste zijn er verschillende hoge parken voorzien waar ze naar hartenlust hun fijne en grove motoriek kunnen oefenen. Rammelen met de speeltjes, rollen van buik- naar rugligging en omgekeerd. Wij proberen de baby's zo veel mogelijk te betrekken bij de grote kindjes. Zo leren ze al snel om met andere kindjes en geluiden om te gaan. 
Bij droog weer kunnen we ook buiten spelen: met de fietsjes, auto’s rijden, op de schommel of op de glijbaan.

Wij worden pedagogisch ondersteund door VCOK.

Ergonomie voor de medewerkers en zelfstandigheid van de kindjes stimuleren.
Wij willen de kwaliteit van kinderopvang naar een hoger niveau brengen. Dit willen we doen door meerdere manieren. Zo hebben we meubels aangeschaft die de gezondheid van medewerkers verbeterd. Tegelijkertijd worden de kindjes door middel van deze meubels gestimuleerd om zelfstandig te worden.
Voorbeeld 1: Er is een trapje in een kastje van de commode gebouwd. Dit kastje is beveiligd met een kinderbeveiliging zodat dit kastje alleen opengeschoven kan worden door een medewerkers. De kindjes kunnen zelfstandig op de commode klimmen waardoor de medewerkers de grotere kindjes niet hoeven op te tillen. Dit verbeterd de gezondheid van de medewerkers en zullen zij minder snel met lichamelijke klachten te maken krijgen. Ook is de commode in hoogte verstelbaar. Zo kan iedere medewerker de commode zelf aanpassen op de gewenste hoogte. 
Voorbeeld 2: Ook hebben wij hoge parken zodat de medewerkers niet hoeven te bukken om de baby's in het park te leggen of eruit halen. Onder de parken is een speelhuisje gecreëerd voor de grotere kindjes. Zo wordt deze ruimte die het park inneemt goed benut voor alle leeftijden. 
Voorbeeld 3: Dan hebben we nog de stapelbedjes. Grote kindjes slapen onderin zodat ze er zelf in en uit kunnen klimmen en de kleinere kindjes slapen boven. Dat betekend dat de medewerkers veel minder moeten bukken. Hoe werken de bedjes? Er zit een dak op het bovenste bedje zodat de kindjes die boven liggen er niet uit kunnen klimmen. De hekjes kunnen naar boven en beneden worden geschoven om de kindjes in en uit de bedjes te kunnen halen. De stapelbedjes zijn voorzien van kinderslot zodat de kindjes de hekjes niet zelf open kunnen maken. Ieder kindje krijgt zijn eigen (vaste) bedje. Als het kindje groot wordt dan verhuist het kindje eenmalig van een bovenbedje naar een bedje van vanonder. 

Bent u nieuwsgierig naar deze meubels? Dan nodigen wij u graag uit voor een rondleiding en dan kunnen wij de werking van deze meubels aan u tonen.